Contact

  |  

U bent hier:  >> ROAD OF PEGIDA NEDERLAND  >> Demo Tilburg 


Demo Tilburg

                 

 

Demonstratie Tilburg

Pegida-demonstratie 07-05-2017

 

 

Een bewogen eerste week van mei 2017!

Woensdag 03-05-2017

Edwin moest weer voorkomen voor een rechter, deze keer in de stad Utrecht. Hij was op 2 februari dit jaar “opgepakt” voor een overtreding van art. 11 van de Wet Openbare Manifestaties. Volgens het OM bevond Edwin zich op een plaats waar hij die dag niet mocht zijn en was hij zich op dat moment met een paar demonstranten op het Janskerkhof aan het verzamelen. Dat die demonstranten reporters van PowNews waren, ach wat maakt het uit, voor de Officier van Justitie helemaal niets!

Blijkbaar hadden het OM en politie niet meegekregen dat PEGIDA een mededeling gedaan had aan alle mensen dat de demonstratie niet doorging en gevraagd niet naar Utrecht te komen. Dus er waren geen demonstranten die samen konden komen op een plek waar het niet mocht. En de mensen die bij Edwin waren, waren toch duidelijk geen demonstranten. Volgende keer maar aan de pers vragen of ze een groot “naamkaartje” met het woord PERS of MEDIA op willen spelden.

Ook was hij ongeveer anderhalf uur eerder op de plek, waar later een demonstratie van Utrecht Bekent Kleur zou zijn. Hij was daar dus ook niet om een demonstratie te verstoren. Deze rechtszitting leek net een comedy capers show. Normaal wordt er in de rechtszaal met bordjes aangegeven hoe de Rechter en de Officier van Justitie heten maar bij deze rechtszaak waren beide personen ‘NN’

Hoe kan het ook anders, Edwin werd vrijgesproken, maar nog geen 2 uur later was al bekend geworden dat het OM in hoger beroep gaat.

 

 

Zaterdag 06-05-2017: Herdenking Pim Fortuyn in Rotterdam

15 jaar geleden 06-05-2002! Er is toen een heel belangrijke man in en voor Nederland gestorven, maar jammer genoeg heeft men er nog niets van geleerd. Het gedachtegoed van Pim Fortuyn is nu nog actueel en zal dat ook blijven, totdat wij Nederlanders zelf massaal de straat op gaan om te vechten voor het behoud van ONS NEDERLAND! Er is door Pegida-Nederland een bloemstukje bij het beeld van Pim gelegd. Het was een mooie herdenking met goede sprekers en de Pim Fortuynprijs is gewonnen door Ebru Umar.

 

 

Zondag 07-05-2017: Pegida-demonstratie in Tilburg (foto)

De PEGIDA-demonstatie begon deze keer met het ‘inzegenen’ van het Willemsplein en de Patriotten met ‘heilig’ Tiel water door onze eigen Asje en ze gaf daarna het woord aan Edwin. De ‘inzegening’ was een reactie op de aankondiging van Pacte des Cygnes. Het genootschap dacht zondag een originele duiveluitdrijving te doen na een demonstratie van Pegida, maar dit werd verboden. Asje heeft ze zodoende maar een handje geholpen.

Er liep bij deze Pegida demo een rode draad door alle speeches, zonder dat de sprekers dit van elkaar wisten. Edwin begon de speechmarathon met de week in het kort te beschrijven. Alle sprekers daarna konden op stukjes van Edwin doorborduren.

Hier een compilatie van alle speeches:

“Waar staat de dodenherdenking vandaag de dag nog voor?”

De herdenking is al gebagatelliseerd door ook de doden te herdenken die gesneuveld zijn bij missies van Unifil. Er worden slachtoffers uit bepaalde landen herdacht die hier niet eens meegevochten hebben en in andere delen van Europa alleen maar op verkrachtingstocht waren.

Bij de Dodenherdenking kwamen sprekers aan bod die met hun gedachtegoed de herdenking belachelijk maakten. Een Turk moet géén speech bij onze dodenherdenking houden, maar bij een genocide herdenking op de Armeniërs door de Turken en dit in Turkije bij zijn eigen landgenoten.

Nog dezelfde avond moesten de kransen, die gelegd zijn op de Dam, weggehaald worden omdat anders de ‘kansenpareltjes’ er misschien weer mee zouden gaan voetballen. Helaas is dit nu waarschijnlijk dit jaar in Groningen gebeurd.

Een gedeelte van de “Nederlanders” heeft niets met Nederland en de jeugd weet ook niets meer over de Tweede Wereldoorlog en is alleen blij dat ze een vrije dag heeft. Ze weten niet wat er in de Tweede Wereldoorlog met de Joden gebeurd is en dat vandaag de dag de Joden alleen nog maar onder zware beveiliging in Nederland kunnen wonen dankzij onze ‘kansenpareltjes’.

“Wij hebben geen Marokkanenprobleem, maar een MEGA probleem met Marokkanen.”

Deze ‘kansenpareltjes’ komen vaker met politie en Justitie in aanmerking, maar met behulp van linkse advocaten misbruiken zij hun ideologie en “koeltoer” om overal onderuit te komen. Ze zijn geen daders meer, maar worden ineens als slachtoffers neergezet.

En hier in Nederland wordt dit door de massa gewoon geaccepteerd. We accepteren hier toch alles! Worden onze normen en waarden afgenomen, doen we niks. Wordt onze vrijheid afgenomen, doen we niks. Wij Nederlanders worden als makke schapen naar het slachthuis afgevoerd en nog doen we niks. Of toch wel? Gelukkig zijn er mensen bij Het Burger Collectief en PEGIDA die geweldloos demonstreren tegen deze verandering in Nederland.

PEGIDA was 7 mei in Tilburg om te demonstreren tegen de ISLAM en ook tegen het bouwen van nog een moskee in Tilburg.

Mensen als wij nu niet op gaan komen voor ons zelf, is het dadelijk te laat. Dan hebben wij niets meer te vertellen, weg met de vrijheid! Als de EUSSR haar zin krijgt, is binnen de kortste tijd heel Europa ontvolkt en heerst de ISLAM hier. Dat betekent GEEN VOETBAL meer, GEEN BBQ meer, VRIJHEID weg, GEEN MUZIEK en ook niet meer ZINGEN. VROUWEN zijn SLAVEN en alle ONGELOVIGEN een KOPJE KLEINER!!!!

Ton Walthaus van Het Burger Collectief was uitgenodigd door Pegida Nederland. Een stukje door Ton Walthaus geschreven op Facebook:

‘Met dank aan Pegida voor de geboden mogelijkheid, ook namens het Burger Collectief (#hBC) om ons geluid te mogen laten horen. Waarbij de as van het kwaad, #Brussel – #DenHaag, natuurlijk aan bod kwam. Want alles waar een toenemend aantal mensen zich zo langzamerhand kapot aan ergert, is voor 100% of meer te danken aan de politiek. Den Haag en/of Brussel. Die handelen in opdracht van de #NWO #elite.’

Zijn volledige verslag met twee korte filmpjes en wat foto’s, zijn te vinden op:

www.facebook.com

Edwin deelde ons aan het eind van de demonstratie mee dat de volgende demo een Fortress Europe demonstratie wordt in samenwerking met o.a. Pegida-Nederland en deze zal plaats vinden in Enschede op 18-06-2017.

Tot slot sluiten wij ons aan bij Ton Walthaus wat betreft de politie. Alle lof voor de aanwezige politie, tot vanuit Den Haag begreep ik. Die had vergeleken met Rotterdam in Tilburg vandaag wel een ‘makkie’. Het was ook voor ons van Pegida leuk om weer bekende gezichten bij de politie te zien.

Wij hopen op een grote internationale opkomst in Enschede!!!

Door:
Ellen Kuipers

 

 

Contact

  |