make your own website

                                                           

Meer informatie binnenkort! 

Mobirise

Censuur in Nederland ,niet anders dan in Rusland en Turkije !

Overheid laat na Aankondigingen van Voorzitters As-Soenna Moskee (Den Haag) en Ayahsofya Moskee (Arnhem) waar ze aangeven dat indien wij mogen protesteren het uit de hand gaat lopen, Pegida overal blokken/verwijderen van Sociale Media (Facebook ,Twitter, Instagram)

Ja, Pegida gaat tijdens de Ramadan vol in de aanval, om het ware gezicht van deze niet vreedzame ideologie te tonen en blijkbaar is men daarvoor bij de Overheid enorm bang .

Mobirise

Al eerder heeft de Overheid d.m.v vele onzinnige arrestaties, Uitlokking van vechtpartijen door Politie in Burger( bestaan bewijsfotos), inreisverbod UK, vele rechtzaken om feiten die bij Links/Migranten gelijk geseponeerd worden, Moorddreigingen ( o.a Posters met Woordvoerder in Strop) niet te vervolgen etc laten zien geen enkel middel te schuwen het #verzet in de kiem te willen schmoren.

Hieronder zullen wij een deel van de bedreigingen en antisemitistische uitingen (waren er duizenden ) plaatsen die men op sociale media verwijderd, van aanhangers van Kinderneuker Profeet Mohammed.
De woorden KK Jood, Vieze Jood, Tering Jood,Hoerenzoon, Ik Neuk je moeder etc etc zoals we van velen gewend zijn uit de Moslimgemeenschap, vlogen je per minuut 24 uur lang om de oren. 

Mobirise

Hiermee werden de vooroordelen dat bij velen in de Moslimgemeenschap er een enorme HAAT is tegen Joden, Homos en andersgelovigen meer dan bevestigd, maar de Overheid, Media reageren liever tegen Pegida die geweldloos wil demonstreren dan eindelijk dit steeds groter wordende probleem aantepakken.

Wij zullen dan ook zeker niet stoppen, WIJ WILLEN ONS LAND TERUG, krijgen wij in de 5 steden niet de prominente plekken toegewezen op de aangemelde dagen/tijdstippen, zullen wij in de 30 dagen Ramadan niet alleen bij deze 5 moskeeën opduiken met Harde Provocatieve spontane acties ( die u ook toelaat van de Turkse, koerdische, Marokkaanse Gemeenschap), maar ook in andere steden zoals Eindhoven, Geleen, Enschede, Ede, Amsterdam etc etc

Mobirise

Genoeg is genoeg, meerdere jaren alles netjes aangemeld, met politie gesproken enz, maar het lijkt erop dat wie zich geweldloos en zonder dreigementen gedraagt, het onderspit delft tegen het TUIG dat wel dreigt en geweld gebruikt.

Mensen steun ons, we gaan samen ONS land terugveroveren

Wij laten ons niet intimideren door Geweld, Dreigementen, Arrestaties, BOETES, Rechtzaken etc en daardoor beperken op ONZE Vrijheid van Meningsuiting!

Samen sterk, Samen voor behoud van de NEDERLANDSE normen en waarden!

Samen sterk voor ons vaderland!
Wij zijn trots om Nederlander te zijn! 

PEGIDA OP SOCIALE MEDIA

© Copyright 2018 - Pegida Nederland - All Rights Reserved