Patriottische Europeanen tegen islamisering van het Avondland
DonerenLaatste Nieuws,Info,ingezonden stukken en meningen!  

 

Heeft u interesse om ook regelmatig een stuk te schrijven, meld u aan : media@pegidanederland.com


Meest recente 5 inzendingen

2020-12-24

Demonstreren op 31.12 in Eindhoven tussen 22 en 01.00 uur, waarom eigenlijk?

Om te beginnen kan deze aanmelding van de demonstratie niet onverwachts komen, meermaals aangekondigd dat we niet langer meer wachten.

Terwijl het Openbaar Ministerie bij een Ghanees die dreigt tijdens een BLM demonstratie in juni 2020 “Zwarte Piet in het gezicht te trappen”, binnen zeer korte tijd beslist dat hij niet wordt vervolgd, horen wij in de regel nooit meer wat na arrestaties als we niet blijven doorvragen. Dat is schandalig, vooral omdat er mensen met opzet worden opgepakt puur en alleen om in de media te kunnen framen.Er werken bij het Openbaar Ministerie mensen, die handelen op basis van hun politieke gezindheid ipv objectiviteit, anders kan je niet verklaren dat er ondanks al die arrestaties van mensen uit onze organisatie de laatste jaren, nooit iemand voor het feit waarvoor hij/zij is aangehouden is veroordeeld. Al vaker hebben we dmv rechtzaken bewezen dat burgemeesters hun boekje te buiten gaan, liegen over waarom beperkingen zijn opgelegd, komst gewelddadige tegenstanders naar onze demonstraties uit hun duim zuigen om beperkingen te kunnen opleggen, demonstraties op inhoud beperken, en bij aanvragen doen aan #metenmet2maten.
Wil de overheid wat van jou, moet je springen en dreigt men gelijk met consequenties als je dat niet binnen een bepaald tijdsbestek doet. Maar wil jij wat van de Overheid, zien we niet alleen bij de toeslagenaffaire dat ze lak aan het normale Volk hebben, nee, het is een rode draad in de samenleving, dat een groot deel van de Overheid niet in dienst is van de burger, maar die burger als lastige vervelende klanten behandeld. Veel mensen weten niet de weg, laten zich door het autoritaire gedrag van ambtenaren intimideren, of geven op omdat ze het financiële risico van rechtzaken niet aandurven, wat begrijpelijk is want ambtenaren hebben tijd genoeg en betalen de kosten van deze rechtzaken met andermans belastinggeld. 
Wanneer ze bij het Openbaar Ministerie denken 10% kans te hebben bij de meest lulligste in hun ogen overtreding, slepen ze je binnen enkele maanden voor de rechter, zo gebeurde dat bij zaak in Amsterdam waar we verboden beperking Burgemeester vd Laan niet opvolgden, gebeurde dat bij aanhouding interview leeg plein in Utrecht , beide zaken verloor het OM, beide keren ging men direct in Hoger Beroep, beide keren trokken ze dat ca 24 uur voor HB diende ineens terug. Er staan nu opnieuw meerdere zaken van ons open, die blijkbaar alleen indien je de druk blijft houden zorgen dat je een keer een reactie gaat krijgen. Nadat we in Apeldoorn als Zwarte Pieten waren opgepakt, en het OM maar bleef zwijgen, reageerde het OM eerst na de aankondiging dat de demonstratie die 30 minuten voor begin werd verboden, een vervolg zou krijgen, ineens kon wel een paar dagen later een beslissing genomen werden, en bleek voor de zoveelste keer dat de arrestaties onterecht waren. Keer op keer worden zo acties en andere zaken onterecht dmv machtsmisbruik in de kiem gesmoord, want ook in Europa worden mensen op weg naar demonstraties aangehouden, gehinderd te demonstreren, thuis lastig gevallen, geintimideerd, voor alles en nog wat onterecht opgepakt, voor de rechter gesleept, puur en alleen omdat ze een niet correcte politieke mening hebben.Ook in Nederland hebben we een soort Stasi die alles wat activisten doen blijkbaar registreren, je aanwezigheid bij demonstraties, of bezoeken bij evenementen etc, dit maakten we laatst al duidelijk met zaken die in ons Politieregister staan. De straffen in China en Rusland zijn voor activisten dramatischer, maar het doel van de Overheden in de EU met politieke activisten zijn niet anders dan in deze Landen…. De mond snoeren, en dmv framen in een hokje plaatsen. 
De demonstratie van 31,12 is aangemeld omdat het OM een aangifte die is gedaan op 2.06.2019 wegens het verstoren door moskeetuig van onze demonstratie weigert te behandelen, voor een veel minder zwaar feit zijn wel de blokkeerfriezen in HB heeft veroordeeld, is wel Jenny Douwes veroordeeld wegens opruiing, niet de Moslims die opriepen onze demonstratie te verstoren, iets wat een moslim zelf in bijzijn van meerdere mensen waaronder een OvJ en Rechter toegaf. Het openbaar ministerie weigerde de aangifte van verstoren demonstratie te voegen bij strafzaak die plaatsvond, wegens geweld dat gebruikt is tegen politieagenten op diezelfde 26.05.2019.Het OM Oost Brabant wat wel binnen korte tijd de “Hooligans” kon veroordelen die KOZP bekogelden tijdens intocht Sinterklaas Eindhoven, een Burgemeester die tegen deze personen dmv een gebiedsverbod wel optrad, tegen het moskeetuig nooit iets heeft ondernomen, ondanks dat alle andere moskeeën weigerden met de gemeente samentewerken om rellen te verhinderen.Maar ook omdat we nu al ruim 18 maanden na de arrestaties die de Burgemeester groots had aangekondigd wegens flyeren, waar wij overigens alleen aan het wandelen waren en werden bekogeld met bakstenen, nooit meer wat te horen hebben gekregen, ondanks tig malen via twitter en FB te hebben nagevraagt, en ja, bij alles wat wij posten op onze sociale media kanalen, leest de overheid mee.

Maar ook het feit dat twee aangiftes die gedaan zijn over zaken in Eindhoven, de aangifte wegens verstoren demonstratie 26.052019, maar ook een aangifte wegens geweld van een doorgeslagen agressieve deugniet, op navraag in eerste instantie niet te vinden waren, na korte tijd en enkele telefoontjes later excuses kwamen want er was “toevallig” wat fout gegaan en bleken in het archief te liggen. Toen deze gevonden waren, kon men wel heel snel bij één daarvan beslissen dat er geen vervolging zou plaatsvinden, ook bij de aangifte tegen de burgemeester, was het OM er snel bij, maar bij een zelfde vergrijp als waar het Openbaar Ministerie in 2018 nog voor een hoop geld een video liet maken “demonstreren is een grondrecht” daar zwijgen ze nu ineens. Voor ons is het duidelijk wat hier gebeurt, het OM helpt mee een burgemeester zijn gezicht te bewaren, deze burgemeester die al vaker op een leugen betrapt is, die op autoritaire wijze zaken beslist, zou een seponering van arrestaties die op last van hem werden gedaan , als een mes in zijn rug voelen en weet natuurlijk wat de consequentie is van een seponering. 

Nu zijn we zeer benieuwd naar de beslissing van de Burgemeester van eindhoven, afgelopen week liet hij nog tijdens corona een demonstratie van 500 personen toe op het Stadhuisplein, de aanmelding van ons gaat om 20 personen en zal vandaar geen probleem mogen zijn…..of gaat er weer een één of ander kutsmoesje komen, zoals toen bij het BBQ verbod, waar later bleek zijn geweten dit verhinderde, en niet het argument wanoordelijkheden zoals hij in de kennisgeving aangaf…..hiertegen hebben we  bezwaar bij bestuursrechter aangetekend, kregen toevallig deze week de stukken opgestuurd, denken dus dat die zaak in het begin van 2021 gaat voorkomen.
Wij wensen iedereen fijne Kerstdagen, en nodigen u hierbij uit om op 31.12 naar het Stadhuisplein te komen en aanwezig tezijn bij het AFTELMOMENT naar een symbolische act die het ANTI-ISLAM actiejaar 2021 gaat inluiden!

#DDay3112

Edwin - 20:15:55 | Een opmerking toevoegen

Opmerking toevoegen

Fill out the form below to add your own comments

Um automatisierten Spam zu reduzieren, ist diese Funktion mit einem Captcha geschützt.

Dazu müssen Inhalte des Drittanbieters Google geladen und Cookies gespeichert werden.        Volg ons op YouTube

         Volg ons op Facebook

     Volg ons op Telegramm
                                              © Copyright 2021 - Pegida Nederland - All Rights Reserved

E-Mail