Patriottische Europeanen tegen islamisering van het Avondland
DonerenLaatste Nieuws,Info,ingezonden stukken en meningen!  

 

Heeft u interesse om ook regelmatig een stuk te schrijven, meld u aan : media@pegidanederland.com


Meest recente 5 inzendingen

2020-12-03

Absurd dat vanwege corona, pepernoten uitdelen door Zwarte Pieten als evenement wordt gezien!

Onder het mom van “coronamaatregelen” ineens het uitdelen van pepernoten door Zwarte Pieten, als een evenement te beoordelen is onacceptabel.
Tot woensdagmorgen 10 uur hadden we Emmen nog helemaal niet op de radar staan, toen kregen we de brief onder ogen met dreiging dwangsom €10,000.
Deze brief zorgde ervoor dat de persoon die zaterdag ludiek als Zwarte Piet pepernoten wilde uitdelen, zo enorm schrok dat hij gelijk zijn activiteiten stopte.
Het moment voor ons om te laten zien dat er ook mensen zijn, die zich niet laten intimideren en kijken welke mogelijkheden we hebben.

We hebben het nog geprobeert door aanmelding van een “demonstratie”, maar ook hier wil de gemeente geen speelruimte geven.
De Zwarte Pieten moeten op een parkeerplaats, pepernoten uitdelen aan de andere Zwarte Pieten….. dat is en was nooit de bedoeling, ondanks goede contact met de Gemeente Emmen is dat niet aanvaardbaar en hebben we hen meegedeeld ons niet aan de opgelegde beperkingen te houden.
Afgelopen jaar gaf het Openbaar Ministerie (arrestaties Apeldoorn Zwarte Pieten) ons al gelijk, dat pepernoten uitdelen niet valt onder “demonstreren”, wij laten het er dus graag op aankomen als het moet.
Morgen meer info!!

Hier link naar stukje in Emmen Nieuws

Edwin - 19:10:13 | Een opmerking toevoegen


        Volg ons op YouTube

         Volg ons op Facebook

     Volg ons op Telegramm
                                              © Copyright 2021 - Pegida Nederland - All Rights Reserved

E-Mail