Patriottische Europeanen tegen islamisering van het Avondland
DonerenLaatste Nieuws,Info,ingezonden stukken en meningen!  

 

Heeft u interesse om ook regelmatig een stuk te schrijven, meld u aan : media@pegidanederland.com


Meest recente 5 inzendingen

2020-11-30

Zwarte Pieten bezoeken winkelcentrum in Malden, nadat Tuig van KOZP winkeliers hadden “gewaarschuwd”

Afgelopen zaterdag waren de Zwarte Pietjes eerst in Tiel, daarna besloten ze de winkeliers in Malden die ook waren “bedreigd” door het tuig van KOPZ hun steun te betuigen. IMG-20201128-WA0035.jpgDeugers die bij de minste kritiek op aanhangers van een terreurideologie, bij een intimiderend gesprek met een politici op het Plein voor het binnnenhof, bij een bezoekje door boeren aan Rob Jetten om het hardst schreeuwen hoe afschuwlijk dat wel niet is, diezelfde Deugers vinden het blijkbaar normaal dat tuig van de racistische beweging KOZP ondernemers “dreigbrieven” schrijft, via de telefoon bedreigt, of dreigend bij winkeliers of een journalist voor de deur staan!!IMG-20201128-WA0033.jpg
Dan namelijk horen wij uit de hoek van Rob Jetten, Jesse Klaver, Lodewijk Asscher en al die andere deugers niets, nada, blijft het stil en geven daarmee in onze ogen hun goedkeuring aan dit intimiderende en bedreigende gedrag. IMG-20201128-WA0037.jpgHet heeft ook helaas succes, de meeste winkeliers verwijderen puur uit angst hun Zwarte Piet etalage versieringen. In Malden blijft minimaal één winkelier standvast en laat zich niet intimideren, de Pietjes bij  schoenenwinkel Gremmen Footwear blijven zoals ze zijn. Grootste respect voor deze ondernemer, maar jammer dat er niets gedaan wordt vanuit de Overheid om dit TUIG te stoppen, gekker nog, dat het gedrag beloont wordt met  subsidie! In het winkelcentrum werden de Zwarte Pieten hartelijk ontvangen, jong en oud lachten, namen de pepernoten in ontvangst, maakten duidelijk dat Zwarte Piet bij Nederland hoort. IMG-20201128-WA0039.jpgNa korte tijd kwam iemand van de winkeliers vereniging en vroeg om tekst en uitleg, want het winkelcentrum was volgens hem neutraal🤔 Snel werd hem duidelijk gemaakt, dat alleen deze vraag maar ook de versieringen laten zien dat men niet neutraal is. Daarop moest hij erkennen dat men deze opstelling koos uit ANGST voor tegenstanders van ZWARTE PIET. Na het korte gesprekje mochten de Zwarte Pieten in het winkelcentrum pepernoten uitdelen, want in tegenstelling tot KOZP zijn de Zwarte Pieten geen gevaar voor de winkeliers en publiek.
We horen dit argument voortdurend van winkeliers, met bedreigingen kweekt Kozp ANGST bij de ondernemers en publiek en dat is oorzaak van verandering rond Zwarte Piet. 
Niet Zwarte Piet is niet meer van deze tijd, maar het toekijken hoe ondernemers en anderen worden geintimideerd en bedreigd door een Ghanees en zijn bende is niet meer van deze tijd….iedereen die dat steunt, moet zich schamen! 

Onze Zwarte Pieten accepteren dit niet, zullen steeds weer daar opduiken waar hardwerkende ondernemers worden lastiggevallen door KOZP. 

Edwin - 13:11:45 | Een opmerking toevoegen


        Volg ons op YouTube

         Volg ons op Facebook

     Volg ons op Telegramm
                                              © Copyright 2019 - Pegida Nederland - All Rights Reserved

E-Mail