open source website maker

                                                           


Wij hebben al veel meegemaakt, maar dit slaat alles!
U wilt demonstreren tegen de islam?
Wij maken een kooi van 2 meter hoog hekwerk, in een gebied wat is afgezet met 2 meter hoge hekken en zeil😞 daarmee niemand u ziet of hoort ook het geluid zo zacht mogelijk etc etc #onacceptabel stappen naar rechter!!!
Dit heeft niets meer met demonstreren te maken, dit is ontmoedigingsbeleid....
Wanneer je #Kozp of #Klimaatdrammers in een kooi neerzet, zal heel deugend Nederland moord en brand schreeuwen.... nu zal het zwijgen worden.
*** Update Citaat van AFA "En ik geef grif toe:als wij achter ondoorzichtig gemaakte hekken in een vak op een parkeerplaats hadden mogen "demonstreren", zou ik voor de eer bedankt hebben.

Pegida gaat ook voor de #VVMU de straat op, dit soort beperkingen zal daarom ook Linkse protesten raken indien wij het zouden accepteren!!

Mobirise

Reactie van Pegida Nederland op "geslaagde actie bij haathuis As-Soennah"!

Aanval? Aanslag? Er staat een pop voor de deur van de moskee. Een vreedzaam protest bij een moskee, met 0 doden en 0 gewonden!! Wat hadden vrienden en familie van de vermoorde, onthoofde ,zwaargewonde en traumatiseerde mensen in Europa graag een pop willen zien ipv bommen, kalasjnikovs, messen en vrachtwagens! Het eeuwige slachtoffer spelen door de moslims terwijl hun ideologie jaarlijks zorgt voor duizenden doden, is makkelijker dan feiten onder ogen zien.
De feiten zijn dat aangemelde demonstraties door Pegida en andere Bewegingen, vanwege dreiging en gebruik van geweld door de moslimgemeenschap op aangevraagde locatie onmogelijk worden gemaakt.
Feit is dat op 8.06.2018 in Rotterdam, door dreiging vanuit moslimgemeenschap de politie de linies niet meer kon garanderen en daarom demonstratie moest worden afgeblazen.
Feit is dat in het RD dit citaat stond van een van de aanwezige moslims voor de Laleli-Moskee „Automatische wapens lagen klaar om Pegida op te wachten”, beweert Hamza Sekaki – wellicht niet z’n echte naam. „Kalasjnikovs.” Op het hoofd van de Pegidaleider staat 50.000 euro. Zegt hij"
Feit is dat op 5.10.2018 in Utrecht ca 150 moskeegangers met stenen, bierblikjes, vuurwerk etc richting journalisten, politieagenten en demonstranten gooiden, en daarmee zorgden dat een demonstratie moest worden afgebroken.
Feit is dat op 16.01.2019 een groep van ca 250 allochtonen/moslims in Zuilen een spoor van vernielingen achterlieten, toen Pegida daar demonstreerde.
Feit is dat sinds 2014 de Gemeente Den Haag alle aanvragen van demonstraties, bij moskeeen voor de deur verbied en ook niet constructief bereid is daar oplossing voor te vinden.
En de lijst is nog veel langer ....

Pegida heeft altijd vreedzaam laten zien dat ze het intolerante gedrag van de islam niet meer accepteren, en zullen dat ook blijven doen. 

Tendentieus interview door Editie NL met onze woordvoerder #Edwin, over pepernoten uitdelen door Zwarte Piet in Rotterdam!
Hier het gehele interview, want u kreeg tijdens de uitzending alleen tezien en te horen wat RTL Nieuws bevalt....De Zender die als eerste ZWARTE PIET van de NEDERLANDSE beeldschermen liet verdwijnen!
Hier het bericht van Editie NL
https://www.rtlnieuws.nl/…/extreemrec...
Wij filmen daarom interviews zelf mee, zodat iedereen kan zien hoe een bericht tot stand komt :-)
Hier nog enkele links over onze Zwarte Pieten actie in Rotterdam
Pvda vraagt spoeddebat aan
Pegida InfiltratiepietenLeden van Pegida hebben op 12 augustus 6 varkens met duidelijke teksten op het poepveldje in #Enschede neergezet, waar men een haathuis wil gaan bouwen. Ook werd de "moord" op #WillieDille herdacht, die door moslims verkracht en ontvoerd is melde ze zelf enkele dagen ervoor op #FB


Opnieuw mag Edwin de UK niet in, na 4 uur vastgezeten te hebben bij de Engelsen ... nu overgedragen aan de Franse politie #FreeSpeech #FreeTommy
De UK Border Force gaf voldende reden (citaat):
You have by your own admission been arrested seven times due to your political views and today your intension was to attend a right wing demonstration.Although you stated that you are not there as a speaker only as a demonstrator, there is a high risk that there may be public disorder.
Dat de 7 keer oppakken in Nederland, allemaal onterecht bleken verzwijgt men natuurlijk !
De Pegida BBQ Ramadan tour 2018
Door dreiging met geweld en dood vanuit de moslimgemeenschap (bevestigd door vonnis rechtbank Utrecht) , was het niet mogelijk het recht op vrijheid van meningsuiting te waarborgen door de politie!  
Ook in Rotterdam moets actie vanwege veiligheid gestopt worden, al beweren de Burgemeester/ Politie iets anders.
Schandalig dat een gemeenschap die pocht op de Vrijheid van Religie, anderen de mond willen snoeren. 
Overigens is niemand opgepakt ondanks dreigementen, vermomming en het illegaal demonstreren, laat weer eens zien dat het Openbaar Ministerie doet aan #metenmet2maten 
Schandalig hoe XONAR en Maastricht omgaan met het welzijn van Nederlandse kinderen‼️
Deze panden worden nog steeds regelmatig bewoond door leden uit Linkse Krakerscene (Afa Nederland), en ondanks ontruiming en toezeggingen van Xonar is het terrein zeer makkelijk toegankelijk.
Iedereen kan begrijpen dat dit voor kinderen een uitdaging is om hier te spelen, en dat zij helaas het gevaar niet zien.
We hebben tegenwoordig voor het onzinnigste wat je maar kan bedenken wel een wetgeving, maar heroïne spuiten die op 5 meter van een basisschool rondzwerven daarvan zegt de Gemeente Maastricht dat het geen gevaar voor de gezondheid is.
Terwijl ieder normaal denkend mens weet wat de gevaren zijn van gebruikte heroinespuiten en wat voor ziektes de kinderen hier door kunnen oplopen HIV , HEPATITIS B EN C
Demonstranten van Pegida vinden dat de uitgeprocedeerde asielzoekers die sinds eind maart meer dan 20 woningen hebben gekraakt, moeten worden opgepakt en uitgezet. Het Openbaar Ministerie heeft de krakers acht weken de tijd gegeven om te vertrekken.
,,Onbegrijpelijk”, vindt Pegida-voorman Edwin Wagensveld. Maar er is een meerderheid in de gemeenteraad die niet wil ontruimen. Wagensveld: ,,Klopt. Maar ik hoor ook andere geluiden.”
,,Als je als Nederlander met een huurschuld op straat wordt geschopt is de overheid er niet om je te helpen”, zegt demonstrant ‘Helena’. Daar klagen de uitgeprocedeerde asielzoekers ook over. ,,Ja maar dit is niet hún staat”, aldus Wagensveld.
Deze "We Are Here" uitgeprocedeerde gelukzoekers, hebben we al eerder in November 2017 een bezoekje gebracht.
Deze migranten hebben 6 jaar op kosten van de Nederlandse belastingbetaler geprocedeerd en geleefd, nu is het tijd voor de Overheid om het Land uittezetten!
Oppakken,Vastzetten, Uitzetten!! 


Op 10 maart voerden we actie tegen eventuele komst van een moskee.Hebben kruizen geplaatst met de namen van slachtoffers die omgekomen zijn door moslim terreur in #Brussel #Barcelona #Berlijn #Londen #Parijs #Manchester # Stockholm enz
Leden van de nationalistische organisatie Pegida kondigen op Facebook aan dat zij zaterdag ook naar Dokkum willen komen. Op de dag zelf waren een aantal Pegida-aanhangers, die als Zwarte Piet waren verkleed en pepernoten wilden uitdelen in het centrum, maar ze werden aan de rand van de binnenstad tegengehouden.

Mobirise

"Protestactie 13 jaar na moord op Theo van Gogh, Nederland is monddood! 

#Pegida in actie bij #DeSchreeuw in #Amsterdam, omtrent herdenking moord Theo van Gogh #PegidaNL

Vandaag kleine actie tegen de moskee in Enschede
Een Bestemmingsplan moet ineens van vandaag op morgen veranderd worden , en niet nog even wachten tot er een echt financieel plan lag ter goedkeuring.
Schandalig en daarom hoogste tijd dat hiertegen verzet komt.
Een vredige groep van 16 Pegida demonstranten, heeft dmv van een 23 meter spandoek en gebedsoproep via megafoon een duidelijk statement laten horen.
Na ca 5 minuten kwamen de eerste tegenstanders, die steeds agressiever, luider en bedreigender werden.
Uiteindelijk kwam de politie ertussen, die Edwin ca 20-25 in de auto politieauto plaatsen om de boel te sussen.
Nadat de vooral Turken werden gesommeerd het gebied te verlaten, kwam de rust terug en konden we de plek verlaten.
De video is beetje lang, maar kijk vooral hoe ongelofelijk agressief deze ….. zich gedragen , en meerdere keren zowel met geweld als ook de dood bedreigden.
Wij komen terug , deze moskee mag er niet komen en wij laten ons zeker niet intimideren door dit ……!
Tot heden (februari 2018) heeft Politie spandoek nog steeds in bezit, en verder niets ondernomen!

WEESP - Op de bouwplaats van de Assoenatmoskee aan de Nijhoffstraat zijn vannacht spandoeken opgehangen tegen die bouw. "Islam = terreur", zo stond er onder meer.

Van onze redactie Gooi en Vecht.

Op andere spandoeken en bordjes, die aan de hekken van de in aanbouw zijnde moskee waren opgehangen, stond geschreven: "Stop de bouw. Kom in verzet", "De Koran is vergif" en "Vrijheid eindigt waar de islam begint". De leuzen werden vroeg in de morgen door buurtbewoners ontdekt, zo meldt mediapartner WeesperNieuws. Bouwvakkers haalden de spandoeken snel na aankomst vroeg in de morgen weg.

Inmiddels heeft de Facebookgroep Pegida Nederland op haar pagina ook foto's van de actie geplaatst. "Stop de bouw van de moskee pal naast een christelijke basisschool!! Steeds meer mensen komen hiertegen in verzet, wij prijzen dit soort acties dan ook zeker", schrijft de groep. 

De politie heeft voorkomen dat enkele demonstranten van de extreemrechtse organisatie Pegida een spandoek in de lucht hielden tijdens het passeren van de Glazen Koets. Een woordvoerder van de politie heeft dat dinsdag bevestigd.

“Er was sprake van een onaangekondigde demonstratie. Daarom is de groep aangesproken en is er tegen Pegida proces-verbaal aangezegd”, aldus de woordvoerder. Op het spandoek stond een tekst die voor migranten als kwetsend kan worden beschouwd.

Lees hieronder de tekst die op spandoek stond, en kunt alleen maar met hoofd schudden!

Zorgpremie voor ons niet te betalen, Migranten kunnen zorg GRATIS halen!


De burgemeester van Enschede wil stappen ondernemen tegen Pegida. Laatstgenoemde bouwde gisteren in alle vroegte een provisorische kerk en wijdde deze in met varkensbloed. Dit gebeurde op de plek waar een grote moskee gepland staat. Misselijkmakend aldus de gemeente, die spreekt van een Ku Klux Klan achtige actie.
Bleek dus weer hete lucht van de Gemeente, politie bevestigde later dat het niet STRAFBAAR was!!! 


Op 1 september 2017 demonstreerden we tijdens het Offerfeest (Eid al-Adha), bij een islamitische slachterij in Arnhem.

Het onverdoofd ritueel slachten moet verboden worden, tevens ook de import van dit vlees!


ARNHEM - De installatie van de nieuwe burgemeester Marcouch werd vrijdagmiddag verstoord door drie mensen in T-shirts van Pegida. Ze zijn aangehouden. Het is de eerste werkdag van Marcouch als burgemeester van Arnhem.

Het Amsterdamse OM mag dan wel een boete van 250 euro tegen hem hebben geëist voor het vertonen van een hakenkruis op zijn shirt (Natuurlijk tot Hoger Beroep vrijgesproken) , maar dat weerhoudt Pegida-frontman Edwin Wagensveld er niet van om zich alsnog te verkleden. Zo ruilde hij vandaag zijn varkensmutsje in voor een pietenpak en ging hij met strooigoed en al de straten op...Pegida dook zaterdagmiddag al op in de binnenstad van Groningen. Drie in een boerka gehulde aanhangers gingen onder grote politie begeleiding flyeren.

De groep deelde tijdens een wandeling flyers uit. Die actie bleef niet onopgemerkt door de aanwezigheid van een voor een normale zaterdagmiddag ongewoon grote groep agenten en een schreeuwende tegendemonstrant die een eindje meeliep (,,Ga terug naar je eigen stad, Nazi-zwijn, ik schaam me dat je in mijn stad vrij mag rondlopen’’).

Na een uurtje vertrok de groep weer. De boerka’s waren volgens Pegida bedoeld om te laten zien wat Nederland te wachten staat als het buitenlanderbeleid niet verandert.
 

Sinds de Balkanroute is afgesloten, komt het merendeel van de vluchtelingen via Italië Europa binnen. Op het eiland Sicilië komen, als het weer het toelaat, dagelijks duizenden migranten aan. Maar de autoriteiten doen er alles aan dit aan het oog van de buitenwereld te onttrekken. Reden voor Pegida-voorman Edwin Wagensveld om zich persoonlijk te vergewissen van de situatie. Wij stuurden Arnold Karskens met hem mee…
Actie bij een islamistische slager in Den Haag op 27.08.2016.

PEGIDA OP SOCIALE MEDIA

© Copyright 2019 - Pegida Nederland - All Rights Reserved