best free web site creator

                                                           

Leden van de nationalistische organisatie Pegida kondigen op Facebook aan dat zij zaterdag ook naar Dokkum willen komen. Op de dag zelf waren een aantal Pegida-aanhangers, die als Zwarte Piet waren verkleed en pepernoten wilden uitdelen in het centrum, maar ze werden aan de rand van de binnenstad tegengehouden.

Mobirise

"Protestactie 13 jaar na moord op Theo van Gogh, Nederland is monddood! 

#Pegida in actie bij #DeSchreeuw in #Amsterdam, omtrent herdenking moord Theo van Gogh #PegidaNL

Vandaag kleine actie tegen de moskee in Enschede
Een Bestemmingsplan moet ineens van vandaag op morgen veranderd worden , en niet nog even wachten tot er een echt financieel plan lag ter goedkeuring.
Schandalig en daarom hoogste tijd dat hiertegen verzet komt.
Een vredige groep van 16 Pegida demonstranten, heeft dmv van een 23 meter spandoek en gebedsoproep via megafoon een duidelijk statement laten horen.
Na ca 5 minuten kwamen de eerste tegenstanders, die steeds agressiever, luider en bedreigender werden.
Uiteindelijk kwam de politie ertussen, die Edwin ca 20-25 in de auto politieauto plaatsen om de boel te sussen.
Nadat de vooral Turken werden gesommeerd het gebied te verlaten, kwam de rust terug en konden we de plek verlaten.
De video is beetje lang, maar kijk vooral hoe ongelofelijk agressief deze ….. zich gedragen , en meerdere keren zowel met geweld als ook de dood bedreigden.
Wij komen terug , deze moskee mag er niet komen en wij laten ons zeker niet intimideren door dit ……!
Tot heden (februari 2018) heeft Politie spandoek nog steeds in bezit, en verder niets ondernomen!

WEESP - Op de bouwplaats van de Assoenatmoskee aan de Nijhoffstraat zijn vannacht spandoeken opgehangen tegen die bouw. "Islam = terreur", zo stond er onder meer.

Van onze redactie Gooi en Vecht.

Op andere spandoeken en bordjes, die aan de hekken van de in aanbouw zijnde moskee waren opgehangen, stond geschreven: "Stop de bouw. Kom in verzet", "De Koran is vergif" en "Vrijheid eindigt waar de islam begint". De leuzen werden vroeg in de morgen door buurtbewoners ontdekt, zo meldt mediapartner WeesperNieuws. Bouwvakkers haalden de spandoeken snel na aankomst vroeg in de morgen weg.

Inmiddels heeft de Facebookgroep Pegida Nederland op haar pagina ook foto's van de actie geplaatst. "Stop de bouw van de moskee pal naast een christelijke basisschool!! Steeds meer mensen komen hiertegen in verzet, wij prijzen dit soort acties dan ook zeker", schrijft de groep. 

De politie heeft voorkomen dat enkele demonstranten van de extreemrechtse organisatie Pegida een spandoek in de lucht hielden tijdens het passeren van de Glazen Koets. Een woordvoerder van de politie heeft dat dinsdag bevestigd.

“Er was sprake van een onaangekondigde demonstratie. Daarom is de groep aangesproken en is er tegen Pegida proces-verbaal aangezegd”, aldus de woordvoerder. Op het spandoek stond een tekst die voor migranten als kwetsend kan worden beschouwd.

Lees hieronder de tekst die op spandoek stond, en kunt alleen maar met hoofd schudden!

Zorgpremie voor ons niet te betalen, Migranten kunnen zorg GRATIS halen!


De burgemeester van Enschede wil stappen ondernemen tegen Pegida. Laatstgenoemde bouwde gisteren in alle vroegte een provisorische kerk en wijdde deze in met varkensbloed. Dit gebeurde op de plek waar een grote moskee gepland staat. Misselijkmakend aldus de gemeente, die spreekt van een Ku Klux Klan achtige actie.
Bleek dus weer hete lucht van de Gemeente, politie bevestigde later dat het niet STRAFBAAR was!!! 


Op 1 september 2017 demonstreerden we tijdens het Offerfeest (Eid al-Adha), bij een islamitische slachterij in Arnhem.

Het onverdoofd ritueel slachten moet verboden worden, tevens ook de import van dit vlees!


ARNHEM - De installatie van de nieuwe burgemeester Marcouch werd vrijdagmiddag verstoord door drie mensen in T-shirts van Pegida. Ze zijn aangehouden. Het is de eerste werkdag van Marcouch als burgemeester van Arnhem.

Het Amsterdamse OM mag dan wel een boete van 250 euro tegen hem hebben geëist voor het vertonen van een hakenkruis op zijn shirt (Natuurlijk tot Hoger Beroep vrijgesproken) , maar dat weerhoudt Pegida-frontman Edwin Wagensveld er niet van om zich alsnog te verkleden. Zo ruilde hij vandaag zijn varkensmutsje in voor een pietenpak en ging hij met strooigoed en al de straten op...Pegida dook zaterdagmiddag al op in de binnenstad van Groningen. Drie in een boerka gehulde aanhangers gingen onder grote politie begeleiding flyeren.

De groep deelde tijdens een wandeling flyers uit. Die actie bleef niet onopgemerkt door de aanwezigheid van een voor een normale zaterdagmiddag ongewoon grote groep agenten en een schreeuwende tegendemonstrant die een eindje meeliep (,,Ga terug naar je eigen stad, Nazi-zwijn, ik schaam me dat je in mijn stad vrij mag rondlopen’’).

Na een uurtje vertrok de groep weer. De boerka’s waren volgens Pegida bedoeld om te laten zien wat Nederland te wachten staat als het buitenlanderbeleid niet verandert.
 

Sinds de Balkanroute is afgesloten, komt het merendeel van de vluchtelingen via Italië Europa binnen. Op het eiland Sicilië komen, als het weer het toelaat, dagelijks duizenden migranten aan. Maar de autoriteiten doen er alles aan dit aan het oog van de buitenwereld te onttrekken. Reden voor Pegida-voorman Edwin Wagensveld om zich persoonlijk te vergewissen van de situatie. Wij stuurden Arnold Karskens met hem mee…
Actie bij een islamistische slager in Den Haag op 27.08.2016.

PEGIDA OP SOCIALE MEDIA

© Copyright 2018 - Pegida Nederland - All Rights Reserved